Sol·liciti presentació

 

Gestió Integral de Cementiris

C/ Saragossa, 6 (Pol. Salines)

08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

Tel.: 93 654 59 28

Fax: 93 640 76 04

www.gicdenomber.es

 

Horari d'oficines:

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i de 15.30 a 19.00 h.

Per sol·licitar una presentació de l'empresa i saber més dels diferents serveis que ofereix GIC de Nomber, pot trucar-nos a les nostres oficines o omplir el formulari que hi ha a continuació i ens posarem en contacte amb vostè a la major brevetat possible.

ÀLTIMA li comunica que les dades de caràcter personal que ens proporcioni en emplenar aquest formulari seran tractades per GESTIÓ INTEGRAL CEMENTIRIS DE NOMBER, S.L. com a responsable d'aquest web i ELYSIUS EUROPA SL, societat matriu del Grup ÁLTIMA.

La finalitat de la recollida i del tractament de les seves dades és poder enviar-li informació, publicitat i promoció comercial de productes, serveis i activitats del seu interès relacionats amb els serveis funeraris i de cementiris.

La legitimació es fa a través del consentiment de l'interessat.

En compliment de la normativa vigent, l'informem que les dades es comunicaran a altres empreses del Grup Empresarial ÀLTIMA amb finalitats administratives internes, d'acord amb l'interès legítim del responsable quan el tractament sigui necessari per complir un contracte, inclosa la prestació de serveis; les dades es conservaran durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment, i no se cediran a tercers excepte en cas d'obligació legal.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal dirigint una petició a ÀLTIMA, c/ Saragossa, 6, 08830 Sant Boi de Llobregat o al correu electrònic protecciondatos@altima-sfi.com.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.